Το διαφημιστικό του AgroWise

 


AgroWise: Ένας γεωπόνος – μελετητής στο κινητό σας
To AgroWise ήταν μια ιδέα του κύριου Περουλάκη Γιάννη, Γεωπόνου μελετητή με εμπειρία στο χώρο των προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης (Σχέδια βελτίωσης, Νέοι Αγρότες, Βιολογικά, ΟΣΔΕ κ.λπ.).

Μέχρι και σήμερα το Agrowise έχει εγκατασταθεί σε κινητά γεωργών, κτηνοτρόφων, αλλά και πολλών γεωπόνων που θέλουν να ασχοληθούν με τη συμβουλευτική στα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ).

Γιατί να εγκαταστήσει κανείς το AgroWise;

Όλοι όσοι ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα ψάχνουν έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση.  Σε κάθε προκήρυξη προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης (ΠΑΑ) φήμες «καφενειακού» χαρακτήρα που τις περισσότερες φορές είναι ανυπόστατες δίνουν και παίρνουν. Το ίδιο συμβαίνει καθημερινά με πληροφορίες που αφορούν πληρωμές (μέσω του ΟΣΔΕ) ενώ το φαινόμενο γίνεται ακόμα πιο έντονο όσο πλησιάζουν αυτές οι μέρες.

Από την άλλη είναι πολλοί αστοί που επιστρέφουν στα χωριά τους και επιθυμούν συγκεκριμένη πληροφόρηση σχετικά με πιθανές ενισχύσεις (π.χ. προγράμματα νέων αγροτών, Σχέδια Βελτίωσης, κ.λπ.) που μπορούν να εκμεταλλευτούν για να εκκινήσουν τη γεωργική τους δραστηριότητα.

Τι κάνει το AgroWise λοιπόν;

Φέρνει στο κινητό του γεωργού και του κτηνοτρόφου πληροφορίες από την επικαιρότητα, ενώ οι μελετητές της εταιρείας του κυρίου Περουλάκη απαντούν σε ερωτήσεις χρηστών της εφαρμογής εντός 24 ωρών.

Επίσης οι χρήστες μπορούν να σχολιάσουν άρθρα και πληροφορίες εντός της εφαρμογής με άλλους χρήστες, με τρόπο αντίστοιχο αυτού των Social Media. Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να ρωτήσουν απευθείας τους γεωπόνους μελετητές για ότι τους αφορά με χρήση chat εντός της εφαρμογής. Οι άλλοι χρήστες δεν έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν αυτή τη συνομιλία.

Όλες οι πληροφορίες έρχονται με notifications στους εγγεγραμμένους χρήστες έτσι ώστε να μη χάνεται κανένα νέο ή μήνυμα επικοινωνίας. Η επικοινωνία μπορεί να είναι επώνυμη ή ανώνυμη. Προτείνεται η επώνυμη επικοινωνία σε κάθε περίπτωση.

Η διαφορά με οποιοδήποτε άλλο μέσο ενημέρωσης είναι η εξειδικευμένη πληροφόρηση από τη συμβουλευτική ομάδα του κυρίου Περουλάκη σχετικά με θέματα αγροτικής ανάπτυξης και η απευθείας επικοινωνία για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να σας αφορά στο πεδίο της αγροτικής οικονομίας. Ουσιαστικά ασκείται συμβουλευτική (ως ένα σημείο) μέσω της ίδιας της εφαρμογής και αυτό είναι το «δυνατό» σημείο της εφαρμογής και όχι η ίδια η εφαρμογή.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση για να λάβει κάποιος εξειδικευμένη πληροφόρηση πρέπει να επισκεφθεί τον γεωπόνο σύμβουλο του.

Το AgroWise είναι διαθέσιμο για κινητά με λογισμικό Android αλλά και iOS και πλέον όλοι μπορούν να το κατεβάσουν στο κινητό τους και να ζητήσουν πληροφόρηση για θέματα που τους αφορούν και έχουν να κάνουν με γεωργικές και κτηνοτροφικές ενισχύσεις. Το κόστος χρήσης της εφαρμογής μας είναι 1 ευρώ/μήνα.

Από που θα κατεβάσετε την εφαρμογή μας;

Για κινητές συσκευές με λογισμικό Android θα τη βρείτε στο Play Store εδώ:

Για κινητές συσκευές με λογισμικό IOS (IPhones – IPads) θα τη βρείτε στο App Store εδώ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις